ADIYAMAN / MERKEZ - Kuyulu Ortaokulu

Mrt

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında şubat ayı etkinlikleri sergimizi bu hafta açtık. Açılışı okul müdürümüz Abdurrahman Genç gerçekleştirdi. Öğrencilerin yoğun ilgi ve heyecanları görüntülere yansıdı. Deyim ve Atasözlerinin maketleri hem güldürdü hem de düşündürdü. Okul müdürümüz Abdurrahman Genç, bakanlığın başlattığı bu projeyi büyük bir emek ve titizlikle sürdürdüğümüzü belirtti ayrıca emeği geçen herkese teşekkür etti.

Şbt

5/A sınıfı öğrencilerimizden Şükrü Eray, bu hafta ayağı alçıda olduğu için 7/B sınıfı öğrencisi Ahmet Furkan Gündüz'ün yardımı sayesinde merdivenlerden güvenle çıkıp indi. Ahmet Furkan' ı bu konudaki duyarlı davranışından dolayı tebrik ediyoruz. Diğer bir örnek davranış segileyen öğrencimiz ise 6/A İmam Hatip Ortaokulu öğrencimiz Fatmanur Ertürk oldu. Fatma, pazartesi günkü sınıf nöbetçiliği görevini en iyi şekilde yerine getirerek diğer öğrencilerimize örnek oldu. Öğle arasında yerleri süpürdü, sıraları düzenledi, sınıfı havalandırdı, tahtayı temizledi, sınıf dolabını temizleyip düzenledi. Sorumluluklarının bilincinde ve titiz olan öğrencimiz Fatma'yı tebrik ediyoruz.

Şbt

Bu ay "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında "Deyimler ve Atasözleri" ile ilgili öğrencilerimizin yapmış olduğu çalışmaları panoda sergiledik. Bunların dışında yapılan maketleri de bu hafta yapacağımız sergi ile tüm okula teşhir edeceğiz. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Panoyu güncellemede emeği geçen 7/A sınıfı öğrencilerine ayrıca teşekkür ediyoruz.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında şubat ayı faaliyeti olarak sınıflarımızda "Drama ile Atasözü/Deyim Anlatma", "Deyim/Atasözü Resimleme" etkinliklerini yaptık.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Kapsamında yaptığımız okuma saatlerinin hangi gün hangi ders saatinde olacağını sınıf panolarımıza astık. Bu hafta 1. ders saatinde okuma saatlerini yaptık.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda pano hazırlandı. Panoyu hazırlama sürecinde öğrencilere rehberlik eden Türkçe öğretmenlerimize, bu hafta pano içeriğini yenileyen  6/A İHO sınıfı öğrencileri olmak üzere herkese teşekkür ederiz.

Ara

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA YAPILANB FAALİYETLER HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR. PROJENİN UYGULANMASINDA EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE OKUL YÖNETİCİLERİNE TEŞEKKÜR EDER ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.